Ontinyent instal.la un centenar de noves papereres

S’ha tingut en compte els suggeriments dels comerciants i la ciutadania per definir les ubicacions d’estos elements

La regidoria de neteja viària de l’Ajuntament d’Ontinyent està procedint a instal·lar al voltant d’un centenar de noves papereres en diversos punts de la ciutat on no havia. Tal com explica el regidor de l’àrea, Manuel Cuesta “l’objectiu és optimitzar el parc de papereres del nucli urbà atenent les zones de major activitat, i afavorint així que els veïns i veïnes no deixen els residus al terra”, assenyala.

Les papereres les aporta l’empresa URBACISA, concessionària del servei de neteja de vies públiques, i la col·locació corre a càrrec dels operaris municipals, pel que no suposa cap despesa extraordinària per a les arques municipals. Al barri de Sant Rafel ja s’han col·locat una vintena d’estes noves papereres, així com al Poliesportiu i tot seguit s’abordaran la resta de barris. Cal destacar que les papereres del carrer Major  s’instal·laran a petició dels comerciants de la zona, amb qui s’ha acordat les ubicacions més convenients.

Manuel Cuesta ha recordat que ja al passat mes de novembre es van instal·lar noves papereres en diversos llocs on eren necessàries, “i ara el que fem és completar l’actuació després de tenir en compte tant les observacions que ens han fet els comerciants com la ciutadania en general, perquè la neteja és cosa de tots i totes”, afegeix el regidor. En aquest sentit, Cuesta ha demanat novament la implicació de tota la ciutadania “perquè el DNI d’una ciutat és la imatge que dona als seus veïns i visitants, i volem que aquesta siga el més neta possible, insisteix el regidor.