Ontinyent inaugura la XII Edició de la Fira Gastronòmica de La Vall d’Albaida

Tindrà lloc durant aquest cap de setmana a la Plaça de Sant Domingo

Demà divendres s’inaugura a Ontinyent la XII edició de la Fira Gastronòmica de La Vall d’Albaida, un esdeveniment que espera reunir milers de visitants a la Plaça de Sant Domingo de la ciutat. La fira, organitzada per la Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i altres entitats, s’inaugurarà avui divendres a les 19:00 amb presència de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, entre altres autoritats.

Es tracta d’una fira gastronòmica comarcal, de productes agroalimentaris, artesanals i turisme d’interior de la Vall d’Albaida on es comptarà amb nombrosos expositors de tota la comarca. Segons explica el regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent, Joan Sanchisla Plaça de Sant Domingo es converteix així en un punt de reunió i trobada on tot el públic assistent pot degustar, tastar, assaborir, experimentar, provar i disfrutar tots els productes autòctons, artesanals i gastronòmics que compta la comarca. Pensem que aquesta fira és molt útil per divulgar la nostra gastronomia, artesania i atractius turístics, i per això l’Ajumtament recolza totalment aquesta iniciativa”, destaca.

Els tiquets per als expositors estaran a la venda per un preu de 5€ que inclouen 4 degustacions. Entre la resta d’atractius que complementen la programació prevista per a la fira, hi ha activitats organitzades tant per al públic infantil com el públic adult, com una xocolatada, un «Cooking Show» a càrrec d’AHVAL (Associació d’Hostalers de la Vall d’Albaida), així com diverses degustacions.

Després d’inaugurar-se divendres de vesprada, la fira romandrà oberta a la Plaça de Sant Domingo durant dissabte 12 i diumenge 13 de novembre en horari d’11h a 15h i de 17h a 23h.