Ontinyent homenatja l’Associació de Donants de Sang al seu 50 aniversari donant-li el seu nom a un parc

La zona verda de la coneguda com a corba del Tirador ha estat el lloc triat per reconèixer la tasca d’una de les entitats de donants més grans d’Espanya

Parc de l’Associació de Donants de Sang Sant Vicent de Paul és el nou nom de la zona verda ubicada a la corba del Tirador d’Ontinyent. Així s’aprovava a l’últim plenari municipal, a porposta de l’Alcalde, Jorge Rodríguez, i amb el recolzament unànime de tots els grups polítics, que coincidien en destacar la tasca de l’entitat, que compleix enguany el seu 50 aniversari, i que amb 3.900 donants de sang fa d’Ontinyent una de les ciutats amb major ràtio de donants d’Espanya. Tal com explicava l’Alcalde al plenari, en un principi la previsió era posar-li el nom a una via pública de la zona Llombo-3, una unitat urbanística que la Oficina Tècnica va exposar no està previst que es desenvolupe a curt termini, raó per la qual es van barallar varies opcions, d’entre les quals la pròpia associació es va mostrar favorable a la finalment designada.

Jorge Rodríguez destacava al plenari que “no sols li anem a donar el nom de l’associació a aquest parc, sinó que hui Ontinyent reconeix la tasca incansable d’esta entitat durant els seus 50 anys d’història i a les vides que han contribuït a salvar en aquest temps”. El primer edil destacava “el caràcter solidari que sempre han demostrat els ontinyentins i ontinyentines, com certifica l’elevada xifra de donants de sang a la ciutat, una ciutat que ara des del plenari agraeix la tasca d’esta associació i la felicita pel seu aniversari”, concloïa l’Alcalde d’Ontinyent.