Ontinyent: Homenatge al trompeta Juan García Marín

portada138

l’escola de música AD LIBITUM i el seu equip de professors, volem retre homenatge al nostre company i mestre de trompeta Juan García Marín, qui ens va deixar el passat 11 d’agost de 2008.

Des d’ AD LIBITUM volem posar de manifest la gran vocació d’aquest músic trompetista, reconegut nacional e internacionalment, amb unes qualitats musicals extraordinàries. Però davant de tot, la seua gran persona: humana, solidària, comprensiva, amic dels seus amics…

Per tant no podem fer més que rendir-li aquest homenatge amb un concert dedicat a ell on participaran els seus companys d’AD LIBITUM i altres músics amics de gran prestigi.

El concert tindrà lloc a la Sala Multiusos d’Ontinyent el proper dia 29 de maig a les 22.00h. La recaptació d’aquest concert anirà destinada a l’Associació Cultural “Juan García Marín” per poder inaugurar el proper mes de juliol el seu 1er Certamen internacional de trompeta “Juan García Marín” que es realitzarà en Anna, el seu poble natal del 22 al 25 de juliol de 2009 (http://www.asociacionjuangarciamarin.com/).

Les entrades del concert, les podeu retirar al preu de 6€ en AD LIBITUM o reservar-les al telefon 962914224: