Ontinyent habilita un espai escènic baix el Campanar de Santa María

La regidoria d’Obres col·labora al muntatge d’un entarimat de grans dimensions que servirà d’escenari a l’espectacle de dansa i música

La soca del Campanar de Santa María d’Ontinyent, el més alt de la Comunitat Valenciana, es convertirà hui en un innovador espai escènic urbà on tindrà lloc l’espectacle de dansa i música “AhIR” a càrrec de la companyia Pampamdansa. Per fer possible l’actuació, ha estat necessària la col·laboració de la regidoria d’Obres de l’Ajuntament d’Ontinyent, que ha estat treballant als últims dies en la col·locació d’un entarimat de grans dimensions, amb més de 17 metres de llarg i 10 d’ample, que ha requerit d’un complex treball per anivellar l’escenari, ja que aquest es troba sobre una pronunciada pendent. “Era una tasca complicada però els operaris de la brigada d’obres han fet un bon treball”, destacava el regidor de l’àrea, Manuel Cuesta. Des del consistori, a més, també s’ha col·laborat cedint infrastructura logística i reforçant la seguretat de l’escenari.

Ara, una empresa contractada per l’Associació Cultural Masters Ballet, organitzadora de l’espectacle, procedirà al muntatge de les grades i a ultimar els preparatius per un esdeveniment que comptarà amb la música en directe d’Ad Libitum, els arranjaments del compositor ontinyentí Saül Gómez, i l’assessorament del jove coreògraf d’Ontinyent Marcos Morau i el dramaturg Pablo Gisbert.

El regidor de Cultura, José Antonio Calabuig Oviedo, posava de relleu que “és la primera vegada que es munta a Ontinyent un espectacle en un lloc innovador com aquest”, destacant i des del Govern d’Ontinyent “continuarem impulsant la utilització d’espais escènics urbans per a les actuacions culturals, ja que traure la cultura al carrer és un atractiu afegit per als espectadors i a més posa en valor els nostres barris”, manifestava el regidor.