Ontinyent estrena el Mirador de Sant Rafel com a espai escènic

El regidor de Cultura, Jose A. Calabuig Oviedo, ha destacat l’afluència de veïns i anuncia més activitats

El mirador de Sant Rafel s’ha transformat en un nou espai escènic de la Cultura de Barri d’Ontinyent. Organitzat per la regidoria de Cultura i amb la col.laboració del Consell Municipal de Cultura, des de la nit del divendres fins el diumenge es desenvoluparen tot un seguit d’activitats per a tota classe de públic. Els veïns i veïnes van poder assistir a tres concerts de la mà de l’Agrupació Artística d’Ontinyent i de dos joves grups com són TK2 i KAOBA, un espectacle de màgia i una demostració de Chi Kung a l’espai escènic únic, com és el mirador de Sant Rafel.

Aquesta iniciativa ha rebut una gran acceptació per part dels veïns de Sant Rafel i de la resta de barris, segons ha constatat el regidor de Cultura, José Antonio Calabuig, qui ha destacat el gran nombre d’espectadors que es va desplaçar al Mirador per poder acudir de l’agenda ofertada pel programa Cultura de Barri. El regidor de Cultura ha destacat que “estem satisfets del resultat, tant la gent com les associacions han respost satisfactòriament a aquesta variada oferta cultural i esperem amb ganes el pròxim cap de setmana programat per Cultura de barri”.

En aquest sentit, Jose A. Calabuig Oviedo, regidor de Cultura, han agraït l’oportunitat de poder mostrar el seu treball amb tant de públic. “Sant Rafel aquest cap de setmana s’ha vestit de cultura gràcies també a la col·laboració de l’Assossiació de veïns de Sant Rafel, de l’Associació de Comerços i Serveis i de tot el públic que van col·laborar en les tasques de col·locació de cadires i posterior retirada”, ha exposat Oviedo.

Oviedo s’ha mostrat “molt satisfet” per la quantitat d’espais escènics urbans que s’han creat gràcies a la Cultura de Barri, com ara el Mirador de Sant Rafel, el Palau de la Vila o el parc del peu del Campanar de la Vila: “pensem seguir en aquest camí i potenciar Ontinyent com un fenomenal espai escènic urbà”, ha afegit.