Ontinyent estableix un nou conveni amb Creu Roja

Des de 2008 no hi havia conveni vigent i l’ajuda municipal s’articulava en base a decrets d’alcaldia
Ontinyent es compromet a recolzar la tasca de Creu Roja a la ciutat almenys fins a 2016 gràcies al conveni de col·laboració signat esta setmana per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, amb la presidenta de l’Assemblea Local de Creu Roja Ontinyent, Tudi Guillem. Amb la signatura del conveni, a la qual també assistia el regidor de Política Social i Ciutadania, Manuel Ruiz, el Consistori recolzarà econòmicament la tasca d’esta ONG durant els propers 4 anys.
El conveni, que s’afegeix als signats enguany amb ADIEM o AFAO per recolzar la tasca de les entitats socials a la ciutat, suposa, en paraules de Jorge Rodríguez, “una nova mostra de l’aposta del Govern per la política social, per estar al costat dels que ho necessiten en un moment al qual s’ha de prioritzar en els recursos que tenim i estar al costat dels més febles”, concloïa l’alcalde. “Mentre altres retallen en despesa social, nosaltres apostem per consolidar-la, com demostra un conveni llarg en el temps, que dona estabilitat al treball de Creu Roja”, assenyalava.

En aquest sentit, la presidenta de Creu Roja, destacava que el nou conveni “ens dona molta confiança per a seguir treballant i oferint serveis a la ciutadania durant els propers anys”, manifestava.
Manuel Ruiz manifestava que “Creu Roja Ontinyent és part fonamental de la cobertura social a Ontinyent”, recordant que els convenis les associacions AFAO i ADIEM, responsables del manteniment de Centre de Malalts d’Alzheimer i el Centre de Malalts Mentals D’Ontinyent, també han estat signats per a 5 i 4 anys, respectivament. Tant Ruiz com l’alcalde Jorge Rodríguez convidaven a la ciutadania col·laborar també aquest diumenge amb Creu Roja la tradicional questació del “dia de la bandereta” que tindrà lloc al recinte firal d’Ontinyent.