Ontinyent contractarà a tres joves universitaris

L’Ajuntament donarà preferència als alumnes graduats que hagen estudiat al campus d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent contractarà durant els pròxims tres mesos a tres graduats universitaris en haver-se adherit a la nova convocatòria de beques oferides entre la Diputació de València i el Institut valencià de la Joventut. L’Ajuntament donarà preferència als graduats universitaris que hagen cursat estudis al campus d’ Ontinyent.

Malgrat que s’ha donat tan sols uns dies del mes d’agost per tramitar la sol·licitud d’ajuda, l’Ajuntament d’Ontinyent ha aconseguit gestionar la concessió de subvencions destinades a municipis i mancomunitats de la província de València, que té com a finalitat financiar el cost de beques formatives dirigides a joves desocupats en aquelles especialitats d’interès per al municipi beneficiari. La beca permetrà que els participants es formen durant els tres propers mesos de setembre, octubre i novembre amb una dedicació de 20 hores setmanals i amb un import mensual brut per al becari de 500 euros.

Com demana les bases, l’Ajuntament d’Ontinyent podrà ser beneficiari d’aquest programa, ja que presenta degudament homologat, un Centre de Informació Juvenil. Les beques estan destinades a tots aquells joves desocupats residents en municipis de la província de València, que hagen finalitzat estudis universitaris o cicles formatius de grau superior, en els cursos acadèmics 2010-2011 o 2011-2012 i amb una edat màxima de 30 anys complits en el moment de finalització del termini de presentació de sol·licituds.