Ontinyent alerta que la Conselleria publica les beques durant les vacances

El regidor lamenta que es publiquen bases “amb nocturnitat i alevosía” per amagar les ajudes a les famílies

El Regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, ha alertat als pares i mares d’alumnes de Primària i Secundària de la ciutat al voltant de la publicació al DOCV d’ahir 28 de juny de les bases per a la convocatòria d’ajudes de la Generalitat Valenciana per a la compra de llibres per al pròxim curs escolar. Pepe Pla ha qualificat de “lamentable” el fet que la Conselleria d’Educació haja esperat a la finalització del curs 2011/2012 per a publicar esta resolució, quan la comunitat educativa ja està immersa en el període de vacances de l’alumnat, “i molts pares i mares poden no assabentar-se a temps i perdre la possibilitat de demanar unes ajudes a les quals tenen dret”, assenyalava.

Per a Pepe Pla, la publicació de les beques s’ha fet “amb nocturnitat i alevosía” per part de la Conselleria D’Educació,“que entenem que el que vol és confondre a les famílies i amagar les ajudes per tal que no es sol·liciten”, afegeix. El regidor apunta que la data triada per a la publicació d’estes bases suposa “una nova presa de pèl” per part del Govern Valencià en mans del PP, “que ha demostrat de sobra que té diners per allò que vol, i que casualment allò que vol sempre és en benefici d’uns pocs i no d’aquells que realment ho necessiten”, lamentava.

El Regidor d’Educació recordava als pares i mares que tenen de termini fins al 25 de juliol per a presentar les seues sol·licituds, i que poden accedir al document publicat al DOCV en aquest enllaç