Ontinyent acull per segon any consecutiu un torneig de tennis puntuable per al rànking nacional

El Torneig de Falles Tecnifibre reunirà 150 joves tennistes de tota la Comunitat Valenciana

El Poliesportiu Municipal d’Ontinyent acull per segona vegada consecutiva un torneig de tennis puntuable per al rànking nacional d’aquest esport. Es tracta del Torneig de Falles Gran Premi Tecnifibre, que organitza el Club de Tennis i Padel Poliesportiu d’Ontinyent, i que tindrà lloc des d’aquest dissabte 9 de febrer i fins el proper 10 de març, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament. Tal com destacava el Regidor d’Esports, Pepe Pla, “novament podem plantejar-se organitzar esta competició a Ontinyent, perquè des de gener de l’any passat tenim obert el poliesportiu també diumenge de vesprada, una ampliació d’horaris sense la qual no es podria ser seu d’aquesta competició”, apuntava.

Des del Club de Tennis i Padel Poliesportiu Ontinyent, el seu President i Director de l’Escola, Manel Salvador, agraïa la col·laboració i interès de l’Ajuntament i especialment del regidor d’esports, Pepe Pla, “que l’any passat va fer possible que es puguera fer per primera volta al poliesportiu un esdeveniment com aquest, puntuable per al rànking nacional, i que amb esta segona edició anem a tractar de consolidar per a que tinga continuïtat també en anys vinents”, assenyalava.

La competició inclou un total de quatre categories: Benjamins, Alevins, Infantils i Júniors, tant masculins com femenins, havent de tenir tots ells la corresponent llicència federativa. Després d’una fase prèvia en cada categoria, els 4 millors de cadascuna d’elles passaran al quadre final, disputant-se les competicions els dissabtes a partir de les 14:00 hores i diumenges al llarg de tota la jornada. A hores d’ara ja s’ha igualat la xifra de 100 competidors inscrits a la primera edició, i la previsió és de comptar finalment amb més de 150 xiquets i xiquetes de tota la Comunitat Valenciana, el que Pepe Pla ha definit com “un pas més en l’aposta del per l’esport base a totes les disciplines i per fer d’Ontinyent una veritable ciutat esportiva, on un dels principals eixos de l’acció del Govern són sempre les persones”, afegia.

Entre els participants amb què es comptarà, 25 seran representants del Club de Tennis i Padel Poliesportiu Ontinyent, uns joves esportistes per als quals “serà tot un alicient poder competir en un torneig puntuable per al ranking nacional sense eixir de casa i de les pistes a les quals entrenen habitualment. Estem segurs que faran un bon paper”, afegia Manel Salvador. La representació ontinyentina augmenta significativament respecte a 2012 (van estar 15 els competidors locals) però registrarà una sensible baixa en la figura de la jove Maria Tortosa, que es troba a Estats Units amb una beca esportiva a la universitat de Dakota del Sur.