Ontinyent acull per primera volta un campus del Valencia CF

Els internacionals absoluts Fernando Giner i Paco Camarassa presenten les activitats a realitzar del 1 al 6 de juliol al Poliesportiu Municipal

Ontinyent acollirà la propera setmana el I Campus de l’Associació de Futbolistes del València Club de Futbol, organitzat per aquesta entitat en col·laboració amb el Club Esport Base i la Regidoria d’Esports d’Ontinyent. Es tracta d’un campus al qual participaran 100 xiquets d’entre 5 i 15 anys entre els dies 1 i 6 de juliol al Poliesportiu Municipal, i que estarà dirigit per exfutbolistes del primer equip del València CF, dos dels quals, els internacionals absoluts Fernando Giner i Paco Camarassa, acudien hui a la presentació de l’activitat, juntament amb el Regidor d’Esports i representants del Club Esport Base.

El Regidor d’Esports, Pepe Pla, destacava “la importància de formar als nostres joves en valors com els de la convivència o el treball en equip, una formació a la que tenen accés en activitats com aquesta, que a més va a complementar-se amb formació en anglès aplicat a l’esport”, explicava. Pla assenyalava que “quan des del Club Esport Base se’ns va comentar la possibilitat de que la ciutat acollira aquest campus, no van dubtar en donar totes les facilitats possibles”, apuntava.

Des de l’Associació de Futbolistes del València CF, Fernando Giner manifestava que “el València CF no soles representa a la ciutat, Ontinyent és una referència a les nostres comarques i anem a tractar que aquest campus siga un primer punt de futures col·laboracions amb la ciutat i la seua Regidoria d’Esports”. Per la seua banda, Paco Camarassa incidia en les dificultats de formar tècnicament als joves en només 6 dies, avançant que es treballaran aspectes com l’habilitat, la tècnica, els sistemes de joc i sobretot el companyerisme, “tractarem que aprenguen a saber estar i comportar-se en un grup, un aspecte important que als últims anys s’està deixant de costat”.

El President del Club Esport Base, Miguel Angel Molina, agraïa la implicació de la Regidoria d’Esports “que sempre està al nostre costat a l’hora de fer activitats com aquesta”, qualificant “d’èxit” que tot i que la xifra inicial de participants al campus estava previst que fora de 80, es va haver d’ampliar a 100 xiquets per l’elevada demanda. Per la seua banda, el Director Tècnic del Club Esport Base, Miguel Angel Mullor, també destacava la bona acollida al campus “que demostra que a Ontinyent es respira valencianisme”, posant a Fernando Giner i Paco Camarasa com “un exemple dels valors esportius que volem transmetre als nostres joves”.