Ontinyent acull l’Escola d’Estiu

Utilitza l’ambientació en altres èpoques com a eina educativa i lúdica

L’Escola d’Estiu 2012, organitzada per l’INTERAPA d’Ontinyent amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació, continua desenvolupant-se durant el present mes de juliol al Col.legi Públic Vicente Gironés Mora.

 

Aquest any l’escola, per assegurar la diversió dels més menuts, està seguint una temàtica basada en els viatges en el temps com a argument per estudiar la història de la humanitat. L’escola s’estructura en quatre èpoques històriques (Paleolític, Època Clàssica, Edat Mitjana i Edat Contemporània) que permetrà oferir als més menuts una alternativa cultural, formativa, d’oci i d’esport. Aquesta setmana, l’escola s’ha centrat en l’Edat Mitjana, aconseguint que els alumnes aprengueren els moments més importants de l’època amb indumentàries pròpies del temps, jocs i tot tipus de activitats lúdiques en les que reflexen l’evolució de la història fins l’actualitat.

 

Paral·lelament, aquesta temàtica està sent acompanyada per diverses activitats com exhibicions, eixides culturals, tallers, gymkanes, dances, etc. mentre es fomenten valors com el respecte i la cooperació així com també les habilitats socials i comunicatives. A més, aquest any l’escola compta amb serveis “extra” com l’escola matinera, l’escola a migdia o el suport escolar, que ofereixen una oferta lúdica i educativa a tots els xiquets i xiquetes d’Ontinyent i tota La Vall.