Ontinyent acollirà un torneig de Mini Futbol

El «Mercat del Diumenge» oferirà artesans de xocolata, llibres d’ocasió o mascotes aquàtiques

Ontinyent torna a acollir aquest diumenge una nova edició del “Mercat de Diumenge”, una alternativa d’oci dominical que es posa en marxa el primer diumenge de cada mes i que arriba ja a la seua quarta edició.

En esta ocasió, el mercat comptarà com a principal novetat amb l’organització del I torneig de Mini Futbol, “Mercat del Diumenge” amb caràcter gratuït, per a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 12 anys. Des de l’organització del Mercat s’ha explicat que el torneig tindrà més caràcter lúdic i formatiu que competitiu”, destacant que no caldrà fer inscripcions, i només serà necessari dur roba còmoda i acudir de 10:00 a 14:00 hores al Recinte Firal, on hi haurà habilitat un espai adequat per a esta activitat.

Com a novetats respecte a edicions anteriors, el “Mercat del Diumenge” que tindrà lloc el 1 de juliol comptarà amb abundant material relacionat amb l’Eurocopa de Futbol, així com espais per a llibres d’ocasió, mascotes aquàtiques, i artesans de diferents rams, com ara un de Benigànim que mostrarà tot tipus de productes treballats amb xocolata.