Ontinyent acollirà la Fase Autonòmica del Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica

Les gimnastes més destacades de la Comunitat Valenciana es donaran cita el proper dissabte 3 de març a Ontinyent per participar a la Fase Autonòmica del Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica en categoria base. L’esdeveniment, que tindrà lloc al Pavelló del Poliesportiu Municipal d’Ontinyent, era presentat ahir en roda de premsa pel regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, la Presidenta del Club Deportivo Ontinyent (CDO) de Gimnàstica Rítmica, Juani Villarraso, i Iolanda Pla, una de les entrenadores de l’equip.

La competició començarà a les 8:00 hores d’eixe dia amb els calfaments, que donaran pas a les 9:00 hores a la competició en sí, que es perllongarà fins aproximadament les 14:00 hores. Està previst que participen més de 100 xiquetes arribades de poblacions de tota la Comunitat Valenciana que optaran a fer-se un lloc al Campionat d’Espanya, ja que la prova que tindrà lloc a Ontinyent classifica directament a les guanyadores per a la competició estatal.

Quant a la representació ontinyentina, hi ha prevista la participació d’una xiqueta de categoria benjamí d’Ontinyent, així com 6 cadets, d’entre les quals s’espera que alguna es classifique. Cal destacar que la Federació Valenciana de Gimnàstica Rítmica és qui es va posar en contacte amb el CDO, que havia demanat en repetides ocasions organitzar aquest esdeveniment en el passat sense haver obtingut resposta favorable. El Club es va posar en contacte amb el regidor d’esports, Pepe Pla, i no vam dubtar ni un moment en disposar tota infrastuctura i recursos al nostre abast per fer possible ser seu d’aquesta competició”, destacava el regidor. Pla mostrava la seua satisfacció per la cel·lebració a Ontinyent d’una nova prova autonòmica, “amb l’atractiu que té el fet que les guanyadores vagen directament al Campionat d’Espanya, un fet que farà que les joves participants donen el millor de sí”, assenyalava.

Tant des de la regidoria com des del CDO s’han animat a tota la població d’Ontinyent i la comarca a acudir a vore “una jornada de la millor gimnàstica rítmica de base que es puga vore hui en dia a la Comunitat Valenciana”, destacaven.