«Ontifira» a Ontinyent rep la visita de 2.000 persones

L’utilització d’escenaris a cobert va permetre gaudir de totes les activitats previstes malgrat pluja
Més de 2000 persones de totes les edats participaren aquest cap de setmana a les activitats del programa “Ontifira 2012”, impulsat des del Govern d’Ontinyent i La Fundació Campus Ontinyent per complementar la tradicional Fira d’Atraccions de la ciutat. Si bé alguns dels espectacles programats tenien lloc al propi recinte firal, altres activitats tenien lloc a escenaris a cobert per evitar les molèsties ocasionades per la pluja que de manera intermitent apareixia durant els últims dies.

Els espectacles de caire infantil (màgia, titelles, pallassos, etc.) comptaven amb una afluència a la Sala Gomis de més de 400 persones, mentre que la I edició del Festival “Ontisound” reunia al voltant de 1700 joves que van ballar amb els grups locals Pink Paraband, Helsinki i Músicos de Guàrdia i l’actuació dels “deejays” “Space Elephants” i “Lollypop”.

La firera centenària Carmen Ferrari, homenatjada

Les activitats de “Ontifira 2012” servien per complementar les 34 atraccions mecàniques amb que es compta enguany la Fira d’Atraccions, per la qual tot i les condicions meteorològiques registrava una elevada afluència de visitants que acudien a gaudir de la nòria, els cotxes de xoc o el vaixell. L’acte inaugural de la Fira, presidit per l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, comptava com a convidada d’excepció amb Carmen Ferrari, firera centenària que era convidada pel primer edil a tallar la cinta inaugural. La Fira d’Ontinyent romandrà oberta aquest cap de setmana al públic amb l’accés a totes les atraccions al preu reduït de 1’5 euros el ticket.