L’Olímpic perd el primer partit de l’any davant l’Hospitalet

Els de Xàtiva perden 0-2 en el camp de la Murta, quedant en el 7º lloc de la classificació, en l’últim partit de la primera volta

El C.D. Olímpic de Xàtiva va perdre ahir a casa en la 19ª jornada de la lliga de segona divisió B, grup 3.

L’equip català va començar el partit amb una clara superioritat, però l’Olímpic, amb pressió i esforç, va mantenir el millor joc del rival. En el minut 32 de la primera part, un centre des de la dreta d’Haro, aparentment sense massa perill, va ser aprofitat per David Prats, únic jugador visitant en l’àrea, per a marcar el primer gol. El porter visitant, Graviotto, va voler ser protagonista i en minut 44 va salvar un tret a boca de canó de Kike Alcázar.

En la segona part del encontre, en la primera jugada ofensiva, un contraatac, va encertar de nou Ángel Sánchez. Va marcar el segon del seu equip. Deu minuts després Graviotto va tornar a traure una rematada de cap de Da Silva.

L’Olímpic es situa en el lloc 7º amb 30 punts, en una classificació que encapçala el At. Balears amb 41 punts. La setmana que ve començarà la segona volta de la lliga, enfrontant-se en La Murta davant l’Huracà C.F., contra el qual va perdre 1-0 en el partit d’an.