Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat “Anys de càrrec. 2010-2011”

presentacion-cd-fila-asturi

Es tracta d’un disc commemoratiu dels càrrecs ostentats estos anys per la Filà Asturianos.
Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat “Anys de càrrec. 2010-2011”, una recopilació en CD de música festera amb què es commemoren els càrrecs d’Alferes i de Capitania cristiana que la Filà Asturianos ha ostentat en estos anys.
El disc arreplega les peces musicals festeres que amenitzaran l’entrada de la Capitania Cristiana en les pròximes festes, 16 temes (marxes cristianes i música dels ballets acompanyants), que van ser interpretats per l’Agrupació Musical d’Ontinyent en un concert extraordinari celebrat el passat 13 de novembre en el Col·legi dels Salesians d’Alcoi.
La presentació del disc va tindre lloc divendres passat en la seu de la Filà a Alcoi, amb la presència d’El Primer Tro i nombrosos representants de la Filà, el coordinador de Caixa Ontinyent en la zona de l’Alcoià, Jose Rafael Revert, representants de la banda i autors d’algunes de les peces musicals.
Els 1.300 exemplars editats seran distribuïts per la pròpia Filà i per Caixa Ontinyent a través de les seues oficines, amb un preu de venda al públic de 9 euros.
Amb esta publicació, el fons editorial Obra Social de Caixa Ontinyent disposa de 29 discos i 82 llibres, una producció acumulada en 16 anys, en la que han participat, com a autors o intèrprets, més d’1.500 persones, i el volum de distribució del qual supera ja els 250.000 exemplars.
En l’actualitat, la xarxa comercial de Caixa Ontinyent es compon de 47 oficines, ubicades en les comarques centrals valencianes, 6 d’elles en l’Alcoià-El comtat (3 a Alcoi, una altra a Cocentaina, una altra en Muro d’Alcoi i una altra a Banyeres de Mariola).