Obra Social de Caixa Ontinyent edita el disc de música festera «El Guardià»

Commemora els càrrecs d’ambaixador i banderer de la comparsa Asturs en els Moros i Cristians d’Ontinyent de 2013

Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat, dins del seu programa de publicacions, el disc “El Guardià”, commemoratiu dels càrrecs d’ambaixador i banderer que ostentarà la comparsa Asturs, en les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent en 2013.

El CD, que va ser gravat durant el concert oferit el passat 11 de maig en el Teatre Echegaray d’Ontinyent, es compon de 12 temes, bàsicament marxes mores i cristianes, interpretades pel Cercle Musical Primitiva d’Albaida, baix la direcció de Saül Gómez, i amb la participació, entre altres, dels compositors locals Daniel Ferrero i Miguel Sarrió.

El disc es distribuirà a partir de hui, 22 de juliol, per la pròpia comparsa i a través de les oficines de Caixa Ontinyent.

Este tipus de publicacions refermen el compromís de Caixa Ontinyent amb la investigació, protecció i divulgació d’aspectes autòctons del seu àmbit d’actuació, ja que les festes de moros i cristians compten amb gran arrelament en tota la zona, i amb una gran vinculació a la pròpia Caixa.

Amb esta nova publicació, el fons editorial Obra Social de Caixa Ontinyent disposa actualment de 39 discos i 87 llibres, una producció acumulada en 16 anys, en la que han participat, com a autors o intèrprets, més de 2.200 persones, i el volum de distribució del qual supera ja els 260.000 exemplars.