Obra Social Caixa Ontinyent presenta a Alcoi el disc “Música per als anys d’alferes i capità 2011-2012”

Arreplega les peces compostes per la filà Cids per a la capitania cristiana de les festes de Sant Jordi d’Alcoi en 2012

Caixa Ontinyent ha editat, a través de la seua Obra Social, el disc “Música per als anys d’alferes i capità 2011-2012”, un CD que arreplega les peces que es van compondre per a la capitania cristiana de les festes de Sant Jordi d’Alcoi en 2012, ostentada per la filà Cids.

El disc, compost per 13 peces, va ser gravat el passat mes de març en un concert oferit en el teatre Salesians d’Alcoi, amb la participació de la Unió Musical Contestana, “La Xafigà” de Muro d’Alcoi, el grup de metall del Conservatori d’Albaida i l’Agrupació vocal “Clarialba” de Montaverner.

A l’acte de presentació, que tindrà lloc hui 22 de novembre a les 20:00 hores en la seu social de la filà Cids, assistiran el President de l’Associació de Sant Jordi, Rafael Tortosa, el Regidor de festes d’Alcoi, Jordi Martínez, el Capità Cristià de 2012, Jordi García, l’alferes de 2011, Vicent Serra, el Cap de la Zona de l’Alcoià de Caixa Ontinyent, José Rafael Revert Fuset, i el director d’una de les oficines de l’entitat a Alcoi, Javier Bernácer.

El disc, del que s’han editat 1.000 exemplars, podrà adquirir-se a partir del pròxim 23 de novembre, en la xarxa d’oficines de Caixa Ontinyent o a través de la pròpia filà.

El programa de publicacions de l’Obra Social Caixa Ontinyent té com a objectiu fonamental investigar i difondre aspectes autòctons de la nostra terra i de la nostra gent, i es desenrotlla des de 1995. Hui compta amb un fons editorial acumulat compost per 39 discos i 87 llibres, en els que han participat, com a autors o intèrprets, més de 2.200 persones, i el volum de distribució dels quals supera ja els 260.000 exemplars.