Novetlè per a Viure denúncia el tancament de la farmàcia de Novetlè pels impagaments de la Generalitat

La farmàcia de Novetlè s’ha pres unes obligades vacances de tres setmanes davant de la impossibilitat de seguir endeutant-se més en la compra dels medicaments que després subministra als seus clients de Novetlè, la immensa majoria pensionistes.

El motiu d’este deute és els impagaments que la Generalitat fa a les farmàcies i que afecta sobretot a les xicotetes farmàcies. Amb això, la població de Novetlè es veu privada d’un servici bàsic i que mai hauria de faltar. Sobretot açò afecta la població major, pensionistes, que ténen una limitada capacitat per a desplaçar-se a altres poblacions aon encara funcionen les seues farmàcies.

És una vergonya i irresponsabilitat dels dirigents del Partit Popular que controlen el govern de la Generalitat el que esta situació existisca. Mentrestant, malgasten en festes, esdeveniments i saraus o obres que no es realitzen milions d’euros.

Novetlè per a Viure-EUPV presentarà una moció en l’Ajuntament de Novetlè perquè tots els grups exigisquen de forma urgent a la Generalitat que pague a les farmàcies per a evitar la desaparició d’este servici sanitari bàsic de la población per tot arreu i en Novetlè.