Noves iniciatives per al comerç local en Benigànim

Ahir es van reunir al Saló de Plens de l’Ajuntament un bon nombre de comerciants i empresaris del poble per tal de llançar noves iniciatives que permeten superar el mal moment que passa el comerç local.

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Benigànim estava ahir ple de gom a gom. Desenes de comerciants i empresaris del municipi acudien a la reunió convocada per l’Ajuntament i per la pròpia “Associació de Comerciants” per tal de promoure noves iniciatives per a incentivar el comerç local.

En primer lloc, l’alcalde Juan Puchades va manifestar la intenció de d’impulsar la creació una guia de comerç local, de forma que tots els ciutadans de Benigànim puguen tindre a les seves cases un directori complet dels serveis i productes que ofereixen els comerços i les empreses locals.

En segon lloc va intervindre Salva Talens, actual president de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Benigànim. Aquest, va insistir en la necessitat de col·laboració entre els diferents comerços i empreses locals: “la unió fa la força” va remarcar.

Al mateix temps també es va presentar la nova campanya local que segueix l’estel·la de la campanya estatal “Esto lo arreglamos entre todos”, amb la particularitat de la referència al nostre poble: “Esto lo arreglamos entre todos.bng”. La iniciativa persegueix recuperar la confiança per tal d’incentivar el consum, després d’una crisi econòmica que ha deixat molt tocats a comerços i empreses del nostre poble.

Finalment va haver un debat entre els assistents per tal de trobar noves iniciatives i propostes que es podrien dur a terme.

Font: Beniganimdigital.info