Novena edició del Torneig Cadet del Genovés

El València B.C., Joventut de Badalona, Unicaja Màlaga i el C.B. Genovés disputaran aquest cap de setmana la novena edició del Torneig Cadet del Genovés.

Una nova edició que comptarà amb tres equips amb clares opcions per disputar el campionat d’Espanya, a celebrar el proper mes de juny. La temporada passada, l’equip campió del torneig del Genovés, el Joventut de Badalona va ser qui va guanyar el campionat d’Espanya, la qual cosa dóna a entendre el nivell de bàsquet que veurem en un torneig organitzat per un Club tan humil com el C.B. Genovés.

El torneig començarà el divendres a les 17.30 hores amb un atractiu València B.C.Joventut de Badalona, per a continuar amb el debut de l’equip local contra l’Unicaja Màlaga. Aquesta jornada del divendres acabarà amb la presentació i benvinguda oficial del torneig al Museu de la Pilota.

En la jornada maratoniana del dissabte, el València BC i el C.B. Genovés obriran la competició,a les 10h., per a donar pas, a les 12h., a un partit entre l’Unicaja Màlaga i el Joventut de Badalona. Després, els equips que disputen el torneig compartiran un dinar de germanor tots junts.

La jornada de vesprada enfrontarà ,en el primer partit, al C.B. Genovés i el Joventut de Badalona i després el partit entre el València BC i l’Unicaja Màlaga, amb el qual ja es decidiran els partits del diumenge, on a les 12h. serà la gran final.

Un torneig en que, com els darrers anys, el C.B. Genovés, a més de posar molt d’esforç i de sacrifici hi posa molta il·lusió, sense la qual, de segur que no s’estaria parlant d’una nova edició del Torneig. «Jugadors com Marc Bauzà, del Joventut, Matias Boho, del València BC o Domantas Sabonis,de l’Unicaja Màlaga encapçalaran els seus equips per a deleitar-nos amb el millor bàsquet de la categoria. És una bona oportunitat per veure el pur bàsquet de formació, amb tres dels millors bressols de l’Estat Espanyol.. Bona excusa per assistir al pavelló al llarg del cap de setmana. Per això des del C.B. Genovés volem convidar a tots els aficionats del Genovés i de les comarques veïnes que assistisquen a presenciar aquesta nova edició del Torneig Cadet», es comentava des de l’organització del Club.

Per tant, divendres, dissabte i diumenge, el millor bàsquet cadet al Genovés.

IXé TORNEIG NACIONAL CADET DE BÀSQUET
Dies 24, 25 i 26 de Febrer de 2012 – Pavelló Municipal del Genovés

DIVENDRES 24 DE FEBRER DE 2012

17’30 H. – VALÈNCIA BÀSKET CLUB– JOVENTUT DE BADALONA
19’15 H. – UNICAJA MÀLAGA – C.B. GENOVÉS.

DISSABTE 25 DE FEBRER DE 2012

10’00 H. – VALÈNCIA BÀSKET CLUB.– C.B. GENOVÉS
12’00 H. – UNICAJA MÀLAGA – JOVENTUT DE BADALONA.

17’15 H. – JOVENTUT DE BADALONA – C.B. GENOVÉS
19’00 H. – UNICAJA MÀLAGA –. VALÈNCIA BÀSKET CLUB.

DIUMENGE 26 DE FEBRER DE 2012

10’00 H. – 3r i 4t LLOC
12’00 H. – FINAL

“Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l’obligació d’anar més enllà del simple ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet, formem jugadors que vagen per la vida presumint de ser-ho. Aleshores els sacrificis per jugar deixaran de ser-ho”.(J.A. Del Río)

C.B. Genovés