Nova exposició en el Centre Cultural Caixa Ontinyent “I Saló de la Tardor” de Font d’Art

És una mostra multidisciplinària que podrà visitar-se fins al pròxim 27 de novembre

El Centre Cultural Caixa Ontinyent acull, des de divendres passat, el “I Saló de la Tardor”, organitzat per Font d’Art. Es tracta d’una exposició multidisciplinària en què predomina la pintura, però que també compta amb escultures. Són 30 obres de 30 autors diferents, tots ells membres de Font d’Art, creades amb tècniques variades i de temàtica lliure.

El President de Caixa Ontinyent, Rafael Soriano, ha destacat “la gran labor realitzada pels artistes, en una exposició que conjuga estils distints amb un nexe comú: la il·lusió per l’art, una il·lusió convertida en un talent pel qual aposta el Centre Cultural Caixa Ontinyent”.

Per la seua banda, el President de Font d’Art, Miguel Ángel Bonilla, va destacar que “Font d’Art fa realitat un nou repte que pretén que tinga caràcter anual. L’exposició busca ser una aposta més per a mostrar l’art a tots en un espai únic”. A més, va explicar que durant esta exposició es desenrotllaran activitats paral·leles com una taula redona i un taller de poesia.

L’exposició està ubicada en la sala principal del centre i podrà visitar-se fins al pròxim 27 de novembre, en horari de 18:00 a 21:00 hores, excepte cap de setmana i festius en els que l’horari s’amplia de 12:00 a 14:00 hores.