Nova estructura comarcal del PSPV de La Costera

El portaveu a l’Ajuntament de Xàtiva, Roger Cerdà, ocuparà la Vice Secretaria General

Els Socialistes de La Costera – La Canal de Navarrés celebraren a la Casa de la Cultura de Xàtiva, el seu congrés comarcal. En ell escolliren una nova direcció que està encapçalada per Xavier Simón de l’Alcudia de Crespins com a Secretari General de la mateixa. La participació i el treball dels Socialistes de Xàtiva, abans i durant el propi congrés, va generar una forta presència en la nova estructura comarcal. De fet, Roger Cerdà ocuparà la Vice Secretaria General i la regidora, Xelo Angulo, la Secretaria de Polítiques Socials i Igualtat de la nova Comissió Executiva Comarcal. Al Comitè Comarcal, màxim òrgan entre congressos, a Cerdà i Angulo els acompanyaran l’exalcalde de la ciutat, Miquel Calabuig, qui presumiblement serà el president del mateix, i la militant, Laia Baraza.

A més a més, el portaveu i Secretari General de Xàtiva, Roger Cerdà, va ser qui va presidir el congrés i va treballar des del “minut cero per superar antigues divisions” i “aconseguir un consens entorn al candidat Xavier Simón”. Aquest es va produir i, finalment, la candidatura de Simón va ser la única que es va presentar. Açò va generar que, tant la seua elecció, com la de la resta d’òrgans obtingueren amplíssimes majories. Segons Cerdà, “els socialistes de La Costera i La Canal teníem un gran repte en aquest congrés, havíem de superar el nostre passat i construir els fonaments per a un futur de treball compartit i així ho hem fet”. “Hem fet un congrés mirant cap a fora i no cap a dins, pensant en la societat i determinant les solucions que cal plantejar als reptes actuals des de l’òptica progressista”, va explicar.

Finalment, Cerdà va agrair la confiança dipositada pel nou Secretari General en l’Agrupació Socialista de Xàtiva i en els seu dirigents. “Per a nosaltres suposa un reconeixement a la tasca d’oposició que estem fent a l’Ajuntament de Xàtiva. Som conscients que els socialistes de la comarca reconeixen el nostre treball i ens donaran el màxim suport per aconseguir governar Xàtiva al 2015 i així donar solució als greus problemes creats després de 17 anys de govern de Rus i del PP”, va sentenciar.