Nova acció de Xateba front a la Llei de l’Avortament

Demà dijous es presentarà la sol · licitud d’inscripció en el Registre de la Propietat del cos de les dones participants

XATEBA -Associació per la Igualtat i contra la Violència de Gènere- continua amb la campanya que està desenvolupant en defensa del dret a decidir de les dones. Després de la convocatòria d’una concentració i la celebració d’una Taula rodona , iniciatives totes dues que van comptar amb una assistència considerable i un altíssima confluència d’opinions , es planteja una acció de denúncia en la línia de les que ja han protagonitzat en altres ciutats .

Aquesta acció consisteix a presentar la sol · licitud d’inscripció en el Registre de la Propietat del cos de les dones participants. «Atès que per als impulsors de la reforma de la Llei de l’Avortament , el cos de les dones i no és propietat d’aquestes, sinó d’uns governants que estan arrogant-se unes prerrogatives totalment injustes i retrògrades , es tracta de fer un gest simbòlic que evidencie que ningú més que les pròpies dones tenen el dret moral i ètic a decidir sobre el seu cos i sobre la seva maternitat«, afirmen.

L’acció es portarà a terme demà dijous a les 16:00 hores al Registre de la Propietat de Xàtiva, ubicat al carrer La Reina, nº 69.

Remarquen que «són les dones les úniques amb poder de decisió sobre el seu projecte vital , el seu futur i els seus descendència. Les que han de prendre lliurement qualsevol decisió sobre les criatures que volen portar al món , el moment i les condicions. Les que no poden acceptar tuteles humiliants i tractes degradants com les que pretén la reforma que se’ls imposa», finalitzen.