Nous projectes de la productora setabense Paella Productions

El curtmetratge “El somni de la seua vida” aproparà els espectadors als llocs més especials de Xàtiva.

Foto: Edu Francés

La productora setabense Paella Productions ha començat l’any amb moltes ganes de transmetre tota la màgia de les seues càmeres a les pantalles, amb projectes interessants que aniran veient la llum al llarg del 2016. Un d’ells és el curtmetratge “El somni de la seua vida”, basat en un conte de l´escriptor Toni Cucarella dins del llibre Paranys i amb el guió adaptat de Fran Moral.

Sota la direcció de Jaume Bayarri, els protagonistes aproparan als espectadors a cadascun dels llocs més especials de la ciutat de Xàtiva, per una banda es viurà tota la tranquil·litat dels carrers solitaris d’una ciutat encisadora i per l’altra banda el guirigall i la festivitat que la coneguda Fira porta com a acompanyant cada any amb música, paradetes, gent, atraccions… tot açò durant les caloroses nits de l´estiu xativí.

D’aquesta manera, Paella Productions amb tot el seu equip, completament valencià, transmetrà el vertader ambient de la Fira a tot aquell que encara no la coneix a través d’aquesta història. Amb uns 10 minuts de duració aproximadament, “El somni de la seva vida” aconseguirà transportar els espectadors a una altra època, a aquella en què Josep Maria encara no havia complit el somni de la seua vida.