Nou triomf del jugadors del Club Bàdminton Xàtiva-València, Terra i Mar-

Juan David:

Durant les dies 29 i 30 d’Octubre es va celebrar en Cerdanyola (Barcelona), la prova del Circuit Nacional classificatòria per als Campionats d’Espanya de les categories Sub-15 i Sub-19, en la que el jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-, van obtindre un bon resultats.

Els jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- no van defraudar al proclamar-se en els primeres jocs de la competició en diferents modalitats.

En la categoria Sub-19, els resultats obtinguts van ser els següents:
En l’individual masculí es va proclamar Campió David Siles, en tercera posició David Cervelló, perdia en semifinals amb el després campió David Siles, perdia el sets per 21 / 17 i 21 / 19 i en cuarts de final es va quedar Cristian Vera, tots tres del Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar-.

En el dobles masculí es van proclamar subcampions la parella forma per David Siles / Cristian Vera del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-, perdien a tres sets per 21 / 19 15 / 21 i 21 /17.
Finalment en dobles mixtos David Cervelló del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- va formar parella amb Elena Olmos i es van proclamar campions amb aquesta modalitat.

En la categoria Sub-15 els resultar obtinguts van ser els següents :
En l’individual masculí: 3º Alex Abellán.- 6º Raúl Martínez, els dos del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- Josep Gadea també del Club Xàtiva es va quedar en octaus..
En l’individual femení: Nerea Ivorra del Club Beneixama va obtindre el segon lloc, va perdre a tres sets.
En el dobles mixtos: es van proclamar campions Nerea Alventosa /Alex Abellán, amb el resultat de 21 /13 i 21 / 9, els dos del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar