Nou Gimnàs Municipal de Genovés

gimnasio-terminado-009
L’Ajuntament de Genovés, ha posat en marxa el nou gimnàs municipal, que amb un cost de 25.000€ podem dir que es un dels més complets de La Costera.
Com diu Albarracin, 2on tinent d’alcalde i regidor d’esports; “aquest nou gimnàs ompli totes les necessitats dels esportistes del poble, ja que la llista de màquines elegides, va ser sol·licitada pels propis usuaris del vell gimnàs, per tant la satisfacció d’aquest col·lectiu es total, a més podem dir que el cost real del gimnàs es de més de 32.000€, ja que l’empresa adjudicatària ha bonificat amb un 25% el cost de les màquines”.
Continua Albarracín dient; “tot el que vam dir que fariem, està ja fet o en marxa, i em senc plenament satisfet que Genovés siga un poble capdavanter a les comarques centrals”.
Aquest nou gimnàs compta amb totes les màquines d’última generació que requerix la musculació, i com tot el que oferix l’Ajuntament a nivell esportiu, tambè formarà part de les E.E. Municipals.

Campanya de Nadal promoció del comerç local
A l’igual que en els dos últims anys, l’Ajuntament de Genovés mitjançant la seua regidoria de Promoció Econòmica, llança la campanya de Nadal “Comprant al teu poble, guanyem tots”.
Aquest any totes les participacions que s’entreguen al comerç local, participaran en un sorteig d’un cap de setmana per a 2 persones a Benidorm en la festivitat dels enamorats.
Com diu el 2on tinent d’alcalde i regidor de política econòmica Blai Albarracín “L’Ajuntament es conscient que en el nostre poble, com a tot Espanya, l’economia està sofrint les conseqüències de la crisis i nosaltres, els responsables municipals, tenim el deure de realitzar campanyes promocionals que ajuden almenys un poc a què els nostres veïns invertisquen al seu comerç en definitiva, al seu poble”.
Per tant els veins de Genovés podràn, a més d’ajudar l’economia del seu poble, endur-se un viatje, en un cap de setmana tan assenyalat com és el dels enamorats. Esperem que aquesta iniciativa es consolide tant a Genovés, com a molts altres pobles.

Un comentario sobre “Nou Gimnàs Municipal de Genovés”

Los comentarios están cerrados.