Neus Garrigues encapçalarà la llista del PSPV-PSOE de La Pobla Llarga en les pròximes eleccions municipals

neus-i-primitivo

L’Assemblea de l’Agrupació Local del PSPV-PSOE de La Pobla Llarga ha aprovat per unanimitat la candidatura encapçalada per Neus Garrigues Calatayud per a l’Ajuntament de La Pobla Llarga. La candidata ha conformat un equip on estan representats els actuals regidors, gent històrica del partit i gent nova amb moltes ganes d’aportar idees i vitalitat al partit.
L’Assemblea ha ratificat per unanimitat la proposta presentada per l’Executiva local del PSPV, amb la qual l’actual secretari general, Primitivo Climent Perales dóna el relleu a Neus Garrigues Calatayud, advocada de 37 anys. La candidata, qui ha format part de la llista presentada pels socialistes en dos legislatures anteriors, ha manifestat el seu agraïment per haver rebut tot el suport de l’agrupació per a encapçalar la llista en les pròximes eleccions.
Neus Garrigues va acompanyada en la llista per un equip de persones joves, també jubilats i gent de mitjana edat, els quals representen els principals col·lectius i sectors socials de La Pobla Llarga. Hi ha estudiants, músics, pensionistes, agricultors, mestres i professors, operaris, ajudants de clínica, funcionaris, autònoms i ames de casa, entre altres professions.
Segons ha anunciat la candidata, “el PSPV-PSOE està treballant ja en un programa electoral enfocat a resoldre les principals necessitats del poble, pensant com millorar el que tenim i com solucionar els problemes que ha creat el govern del Partit Popular”.