Neus Espluges i Meritxell Laso són nomenades oficialment Falleres Majors de Xàtiva

L’auditori de Sant Agustí de Xàtiva va acollir dissabte passat el nomenament oficial de les Falleres Majors de Xàtiva de l’any 2012, la fallera major Neus Espluges Barberà i la fallera major infantil Meritxell Laso Camarasa.

El presentador de l’acte, Pepe Mira, va fer una introducció a l’acte fent una referència al nom de les falleres, Neus i Meritxell i els seus santorals.

També va ser el nomenament de les dames que acompanyaran a les falleres durant aquest any. Les dames de Neus són Andrea Pla Roselló, Mercé Huerta Serrano, Miriam Fasanar Goalvez i Laura Martí Sanz.
Així mateix, Meritxell estarà acompanyada per Paula Laso Camarasa, Reyes Camarasa Iborra, Yaiza Garnazo Camarasa i Celia Martinez Oltra. Les més menudes tindran uns acompanyants oficials que son Aitor Cucarella Vidal, Adrian Mompo Mateu, Eduardo Dobon Martinez, Ignacio Gomez Perez i Toni Lopez Perez.

Neus i Meritxell no pogueren amagar la seua emoció durant tot l’acte, sobre tot la fallera major infantil, que estava molt emocionada en el moment en el que pujaven les seues dames d’honor.

Després de la lectura de les actes oficials on nomenaven les falleres majors, se’ls va fer entrega d’un quadre commemoratiu.

Rosa Mª Esteban, regidora de Falles va dedicar unes paraules a les falleres, aixi com també ho va fer Javier García Paños, president de la Junta Local Fallera de Xàtiva. Per concloure l’acte es va fer un vi d’honor al pati de Sant Agustí.

[nggallery id=462]