Músics valencians i locals acompanyaran Feliu Ventura en l’esperada presentació a Xàtiva del seu disc ‘Música i Lletra’

Miquel Gil, Pep Gimeno ‘Botifarra’, Xavi Sarrià, Miquel Gironés, Pau Chafer, Tobal Rentero, Amics de La Nova i el Cor Polifònic de la ciutat, actuaran amb el cantautor xativí el proper dia 19 de novembre

La presentació valenciana del nou disc del cantautor xativí Feliu Ventura, Música i lletra (Propaganda pel fet!, 2011), que tindrà lloc a Xàtiva el dissabte dia 19 de novembre, al Gran Teatre de la ciutat (22:00 hores), serà acompanyada per una representació del bo i millor de l’escena valenciana musical i per un bon grapat de músics locals. Un espectacle digne d’un important retorn musical i de la tornada a la seua ciutat d’un dels músics de referència actuals.

Així, passaran per l’escenari del Gran Teatre Miquel Gil, de gira actualment amb el seu disc Per Marcianes, o Pep Gimeno Botifarra, un altre referent xativí de l’escena musical també amb un disc recent, La Barraca, gravat en col·laboració amb músics folk de la riba de l’Ebre. El multiinstrumentista i productor de Botifarra Tobal Rentero també serà un dels músics convidats. I no mancaran a la cita companys de generació i vivències com ara els Obrint Pas Xavi Sarrià i Miquel Gironés.

La representació xativina a l’actuació no es tanca amb Botifarra. El pianista i productor Pau Chafer, el grup d’amics i músics de “La Nova” i el Cor Polifònic Ciutat de Xàtiva seran presents a l’escenari en algun moment de l’espectacle. També s’ha de fer esment a la banda que acompanya a Feliu Ventura en la gira: Sara Chordà,Gabriel Coll, Quique Pons i Borja Penalba, director musical de l’espectacle. A més a més, hi haurà alguna sorpresa que el cantautor no desvetllarà fins el final.

Cal recordar que aquesta és la primera actuació al Gran Teatre de la seua ciutat des de l’any 2005, quan actuà en la gira de presentació del disc conjunt amb Lluís Llach, Que no s’apague la llum (Propaganda pel fet!, 2005). I la primera data valenciana d’una gira que l’ha dut fins ara a Barcelona, Lleida o Manresa, entre d’altres, i que tindrà continuació a Palma, Petra, Girona, Vila-real o Alcoi. Al mes de desembre hi haurà una mini-gira pel País Basc.