Múltiples activitats a la Setmana de l’Arquitectura

Dissabte s’inaugura a Xàtiva l’exposició “Universos de luz”

El Col·legi Oficial d’Arquitectes de la Comunitat Valenciana (COACV) organitza i celebra la Setmana de l’Arquitectura 2015 des d’aquest dimecres 30 de setembre fins al dilluns 5 d’octubre, amb una trentena d’activitats en tota la Comunitat Valenciana. L’esperit que mou la Setmana de l’Arquitectura és la posada en valor de la mateixa, gràcies a tots els arquitectes que participen mostrant les nostres ciutats des de l’essència de l’arquitectura a tota la societat.

Durant els sis dies es realitzaran visites a edificacions emblemàtiques i a espais singulars per a conéixer-los des d’altres perspectives, hi haurà conferències, tallers infantils i activitats culturals, totes elles, gratuïtes i d’accés lliure per a qualsevol ciutadà interessat a conéixer més la seua ciutat.

Les inscripcions per a les visites i tallers es realitzen des de la pàgina web del COACV, on està detallat tot el programa de la Setmana de l’Arquitectura. Les activitats són gratuïtes, però l’aforament i les dates d’inscripció són limitades. Més informació a http://www.coacv.org/ a la pestanyeta Setmana de l’Arquitectura.

El pròxim dissabte 5 d’octubre s’inaugurarà a Xàtiva una exposició a la seu del Col·legi d’Arquitectes (carrer Roca, 17). L’acte tindrà lloc a les 19:30 hores. La mostra s’anomena “Universos de luz”. També hi haurà un col·loqui que tractarà al voltant de la tasca d’Arquitectes sense Fronteres al voltant de cooperació internacional i local i al voltant de Sensibilització i Educació per al desenvolupament.