Mostra de Paelles i concurs de samarretes a Canals

Fira de Setembre

Com cada any, la Fira de Setembre ens porta la tradicional Mostra de Paelles, en aquesta ocasió seran el dissabte 17 de setembre.

Aquest 2011 la diferència la marca el lloc on es produirà la confecció i degustació de les paelles, que serà a la ZONA JOVE «QUATRE CAMINS»

L’esmentat dia de les paelles, el dia 17 de setembre, seran facilitats els condiments per a l’elaboració de les mateixes a tots els que presenten el tiquet des de les 11h fins a les 13:30h del matí al MERCAT MUNICIPAL.

Este mateix dissabte es celebrarà el tradicional concurs de samarretes junt amb la Mostra de Paelles. Per a participar serà imprescindible inscriure’s a la Mostra i estar al lloc de confecció i degustació de les paelles.

S’atorgaran tres premis, de 100 euros cadascun, als millors grups de samarretes, tenint en compte que el mínim de participants amb la mateixa samarreta és de 10 persones.

El Jurat valorarà la vistositat i originalitat, Aixi com, la titulació de les samarretes. A més, s’evitarà que el text de les mateixes siga ofensiu i/o menyspree a les persones e institucions.

El lliurament del Jurat es farà saber durant la Mostra de Paelles i els premis s’entregaran al mateix moment.