Montaverner celebra les festes del Pilar

Els veïns gaudiran amb una fira medieval, cercavila i moltes més activitats

El barri del Pilar de Montaverner celebra del 10 al 12 d’octubre les festes en honor a la seua patrona. Els actes programats per a enguany comencen divendres 10 d’octubre amb la imposició per part dels festers d’una corona de flors a la imatge de la Verge del Pilar i la col·locació de banderins que decoraran els carrers del barri.

Dissabte tindran llocs els actes més lúdics, amb jocs pel matí i la inauguració de la fira medieval que s’instal·larà al parc 1r de maig i que estarà oberta dissabte i diumenge. Ja per la nit es celebrarà un sopar de germanor amenitzat amb una discomòbil.

Diumenge 12, Dia de la Mare de Déu del Pilar, tindrà lloc el rosari de l’Aurora i el trasllat de la imatge de la Verge fins al barri, on posteriorment es celebrarà una missa, durant la qual es beneirà i repartirà el típic pa beneït.

Després de la missa es dispararà una traca de luxe i els festers faran una cercavila pels carrers del Barri del Pilar. Ja de vesprada, i per a finalitzar els actes, tindran lloc un taller de patinatge i una exhibició de freestyle a l’esplanada de l’Auditori.

Un any més este barri de la localitat de Montaverner honra la seua patrona i li dedica tot un cap de setmana de festa.