Montaverner aconsegueix dues medalles d’or a la Lliga Comarcal de Rítmica

Van participar 18 equips

El passat dissabte va tindre lloc a Ontinyent l’entrega de trofeus de la Lliga Comarcal de la Vall d’Albaida de Gimnàstica 2012-2013. En aquesta lliga participen un total de 18 equips, dividits en quatre categories, de diferents poblacions de tota la comarca. La lliga es disputa en dues fases, una al desembre i l’altra al març.

Enguany l’equip de Rítmica de Montaverner participava en dues categories, benjamí i aleví, i en totes dues es va aconseguir la medalla d’or. Mentre les xiquetes de l’equip aleví aconseguien l’or a la seua categoria, les de categoria benjamí van assolir la màxima puntuació i s’alçaven amb el títol d‘or absolut. En la classificació per equips, del total de 18 participants, Montaverner va acabar en una molt meritòria quarta posició.

Tant l’entrenadora com les integrants de l’equip es mostraven molt satisfetes de que tot el treball que han vingut realitzant des del passat mes de setembre quan iniciaren els entrenaments haja donat fruits i es veja recompensat amb medalles. A l’acte d’entrega de trofeus va assistir Amparo Roses, alcaldessa de Montaverner, que va destacar l’arrelament que un esport com la gimnàstica rítmica ha aconseguit entre les xiquetes de la localitat, que cada any participen i aconseguixen bons resultats al campionat comarcal.