MON·DOC dona a conèixer la programació de la seua 6a edició

La Mostra de Montaverner acull la segona edició d’aquest premi

Montaverner acollirà del 18 al 25 d’octubre una nova edició de MON·DOC. La programació publicada a la web del festival inclou un total de 13 documentals. Dissabte 18 després de la gala inaugural es projectarà el documental ‘A 20 pasos de la fama’, guanyador de l’Òscar 2014 al millor documental.

Del diumenge 19 al divendres 24 es projectaran els documentals finalistes del Premi MON·DOC, certamen que enguany va ampliar la participació a documentals de producció nacional. Del total de 38 documentals presentats a concurs entre les dues categories, llargs i curts, s’han seleccionat 12 finalistes, sis per categoria. Entre els documentals participants hi ha molta varietat, tant per la seua procedència com per la temàtica sobre la qual parlen.

Els Premis MON·DOC són concedits per dos jurats especialitzats, formats per gent del món del documental i l’audiovisual. A més estos documentals també optaran al Premi del Públic, atorgat mitjançant les votacions que els espectadors de cada documental faran en finalitzar la projecció amb les paperetes preparades a tal fi. Els guanyadors de tots tres premis es donaran a conèixer durant la gala de clausura del festival que tindrà lloc el dissabte 25 d’octubre.

Tota la programació de MON·DOC es pot consultar a la web: http://montdoc.blogspot.com.es