2 comentarios sobre “Moixent: Programa de actos de la Semana Santa 2009”

 1. El que no sap la gent del BLOC és que estos diners van a parar directament a la butxaca de l’artista, perqué al contracte ho fan firmar ixí. D’ahi venen totes les mentides que es diuen per a entrar en seccions inferiors amb més diners pressupostats dels que toca per a tenir més possiblitats de guanyar.
  El repartiemnt actual dels diners permet que la gent de la falla recupere part de la inversió que es realitza en cavalcadaes, presentacions, llibrets, etc. etc.
  Per exemple, si guanyes una cavalcada que t’ha costat de preparar 2000 euros recuperes prop de la meitat del que has gastat. Si guanyes el monument d’especial que t’ha costat 30000, la comissió, que és la que arrisca els seus diners no recupera un euro.

  Els diners han de ser per a les comissions, que son a les que realment els costa els diners les falles.
  No hi ha cap artista que et diga, et plante un monument de 20000 euros, tu em pagues 19000 i si guanye, els 1000 euros de diferencia per a mi. Tot al contrari, et diuen tu pagam els 20000 euros, et fare una factura per 15000 per a que competixques en una seccio inferior i aixi, si guanyem banderi i diners, per a mi.
  Ixos diners si que no es comprova en que es gasten.

  I no parlem del que es suposadament es cobrarà en negre

 2. pero la junta no voldra,per que es molt bonic anar de dinarets i soparet,beure whiskets etc…!!!!!asi que no donaran un duro a ningu,jo estic amb tu faller

Los comentarios están cerrados.