Moixent acull amb gran emoció la visita de la Mare de Deu dels Desamparats

Amb l’encontre d’autoritats, Festers, Banda de Música i veïns de la població es va realitzar, el passat dissabte 13 d’agost, la recepció de la Mare de Deu dels Desamparats a la redona del Guerrer de Moixent. A la arribada estava esperant-la tota la comissió de festes 2011 junt al president de les festes Ivan Muñoz i tota la corporació municipal. A continuació hi hagué solta de coloms missatgers i disparà d´una traca, mentre la SM la Constància interpretà L’Himne d’Espanya.

A continuació es realitzà el Trasllat de la imatge de la Mare de Déu dels Desamparats a l’Església Parroquial. A l’arriba a l’Església tingué lloc el Volteig General de Campanes i una breu Oració i Ofrena de flors de tot aquell que va voler participar.

Ja per la vesprada es van obrir les portes de l’Església per a visitar privadament a la Mare de Déu dels Desamparats, tingué lloc la Santa Missa i es va realitzar l’acte de presentació de Xiquets a la Mare de Déu. Tot seguit es va iniciar el Rosari per la Pau i per les Famílies pels carrers del poble decorats pels veïns.

El diumenge s’obrí l’Església per a visitar privadament a la Mare de Déu dels Desamparats, es va fer una Oració a la Mare de Déu, resant pels joves i per la Jornada Mundial de la Joventut. A continuació es celebrà una Solemne Eucaristia, amb assistència d’Autoritats i Comissió de Festes.

Per finalitzar esta visita es traslladà la Mare de Déu cap a la Residència acompanyada per un Vol General de Campanes a l’eixida del Temple Parroquial. En la Residència tingué lloc un encontre amb majors i malalts i es resà l’Àngelus. El final de la Visita de la Mare de Déu dels Desamparats tingué lloc a l’Avinguda Guerrer de Moixent amb la disparà d’una traca.

Aquesta visita ha tingut lloc aquest any a Moixent per l’interés mostrat per la Comissió de Festes i que s’ha fet càrrec de tota l’organització amb la col.laboració del rector de la Parròquia, D. Antonio Gonzàlez, i l’Ajuntament de Moixent