Miquel Lorente convida a l’alcalde a un debat públic sobre promoció econòmica i polítiques socials

EU acusa a Rus de “disfressar la inactivitat de tota una legislatura, convertint les darreres inauguracions en un remei màgic de tots els nostres mals

Miquel Lorente, candidat d’EU a l’Alcaldia de Xàtiva, ha convidat a l’alcalde a un debat públic sobre promoció econòmica i polítiques socials. Lorente considera que aquest cara a cara seria una magnífica oportunitat perquè Alfonso Rus explicara els motius de la inactivitat absoluta del seu govern en els temes relacionats amb l’economia local i les polítiques d’emergència social, que “ara, després d’una legislatura en blanc, s’intenta disfressar convertint les darreres inauguracions, en una espècie de remei màgic per a tots els nostres mals”.

El candidat recorda que al llarg dels últims quatre anys EU ha realitzat contínues propostes de projectes per a reactivar l’economia xativina i suavitzar els efectes de la crisi entre la població; com ara aconseguir convenis entre l’Ajuntament de Xàtiva i altres administracions públiques per obtenir orientació laboral+formació+ocupació, entre d’altres. Lorente indica que “totes aquestes peticions han sigut obviades sistemàticament des del PP”.

El candidat d’EU acusa als populars de desenvolupar “una política de promoció econòmica d’aparador i sense cap efectivitat”.

Per altra banda des d’EU s’ha indicat que la proposta de debat ha estat enviada en correspondència certificada a la direcció del PP de Xàtiva i a la pròpia alcaldía.