Miguel Soro guanya el segon premi del concurs de pintura ràpida de Carcaixent

El passat diumenge 2 d’octubre, es celebrà a Carcaixent el cinquè concurs de pintura ràpida, preàmbul de les festes majors de la localitat, concurs organitzat per l’associació Pictòrica i Cultural i amb el patrocini de l’ajuntament de Carcaixent.
La única condició del concurs era pintar un quadre de Carcaixent, de l’entorn urbà o dels seus voltants. Les dimensions i les tècniques eren completament lliures.
Més de seixanta artistes, de reconegut prestigi, es presentaren a les 9.00 hores del matí a la glorieta de l’estació per a inscriure’s. A partir d’aquest moment, i fins a les 15.00 hores, els diferents artistes tractaren d’immortalitzar els racons més emblemàtics de la localitat.

Miguel Soro va pintar una perspectiva de les antigues naus industrials a l’entrada de Carcaixent, obra que a la fi li va suposar guanyar el segon premi. L’artista, amb una curada tècnica, va plasmar, en un rierol que travessa el poble, el reflex d’un antic dipòsit d’aigua, les restes d’una xemeneia industrial i un vell transformador, tot envoltat per la vegetació típica de la Ribera, en un dia gris de tardor. Una composició emblemàtica de reflexos, amb tons grisos i blaus, com el dia.
L’obra premiada serà exposada al Museu Hort de Carreres, des del nou d’octubre fins al setze.

Un comentario sobre “Miguel Soro guanya el segon premi del concurs de pintura ràpida de Carcaixent”

Los comentarios están cerrados.