Més de 8.000 persones ompliren el Poliesportiu d’Ontinyent durant la nit de les 24 hores esportives

“Un èxit esportiu, sense incidents i on tot el que estava previst es va complir a la perfecció”. Així resumia el regidor d’esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, el transcurs de les 24 hores esportives de la ciutat, celebrades des de la vesprada del passat divendres dia 15 fins la de dissabte 16 al Poliesportiu Municipal.

Segons Pla, entre les 23:00 hores de divendres i la mitjanit, que es pot considerar l’hora de la màxima afluència, van coincidir més de 8.000 persones al recinte “el que parla de la magnitud de l’esdeveniment, que reuneix esportistes i espectadors tant d’Ontinyent com de les comarques veïnes”.

El regidor d’esports ha destacat “l’esportivitat de tots els participants, que van competir tenint clar que el més important era passar-s’ho bé amb el seu esport preferit, que era el que volíem. A més, no s’han produït lesions greus, i això, tenint en compte que eren més de 1.800 els esportistes participants a les distintes modalitats, cos per la qual s’hem de felicitar tots i totes”. Pla tenia especials paraules d’agraïment per a tots els que han participat en tasques d’organització, fent menció específica a Protecció Civil, Creu Roja, el personal del Poliesportiu Municipal i el dels departaments municipals d’Obres i Medi Ambient.

L’elevada afluència en esta jornada esportiva habitualment provoca problemes d’estacionament de vehicles, sobretot en la nit de divendres, problemes que enguany s’ha tractat de reduir habilitant noves zones de pàrking a les rodalies del recinte esportiu. Tot i això, Pepe Pla avançava que “aquesta és una de les qüestions que tractarem de millorar a les 24 hores de l’any que ve, de cara a la qual ja estem treballant de la regidoria, perquè com ja vam dir, volem que les 24 hores tornen a ser de referència a tota la província”.