Més de 60 xiquets participen en el 3X3 a Genovés

El parc Jaume I va acollir aquesta activitat de minibàsquet

El passat dissabte, el Genovés va acollir un campionat de minibàsquet de 3×3 on participaren més de 60 xiquets i xiquetes de vàries poblacions veïnes com Llanera, Rotglà, Torrella, La Granja, Énguera, Xàtiva, Lloc Nou, La Llosa…, que estigueren representades el dissabte passat al Parc Jaume I d’aquesta localitat de La Costera.
L’objectiu d’aquesta activitat és promocionar aquest esport entre els escolars del poble i de les poblacions veïnes. Esport que al Genovés i gràcies al C.B. Genovés està bastant arrelat però que cada vegada necessita més d’aquest tipus d’activitats per a sobreviure. Des del Club es senten més que satisfets per la gran afluència de xiquets i xiquetes ,i sobretot pel caràcter participatiu que es va donar a aquest 3×3. “No hi va haver campions, tots jugaven al llarg del matí i tots van poder assaborir el plaer de jugar al bàsquet al parc ,on normalment es concentren tots els xiquets després de la jornada escolar. A més, la gran afluència de xiquets i xiquetes i sobretot el gran recolzament dels entrenadors i jugadors del Club ha fet que l’activitat fóra un èxit i que ja ens plantegem una iniciativa semblant de cara a la temporada 2013-2014”, afirmen.
Un 3×3 que ha servit de punt de partida per a l’Escola de Bàsquet del C.B. Genovés després de que els equips sèniors i júnior porten ja, pràcticament, un mes de pretemporada preparant la lliga que començarà el proper 13 d’octubre.