Més de 220 alumnes de la Llosa de Ranes es beneficien dels ‘bo-llibres’

L’Ajuntament ha iniciat aquesta setmana el lliurament dels xecs amb una dotació econòmica de 40 euros
L’ Ajuntament de la Llosa de Ranes ha iniciat aquesta setmana el lliurament de 228 ‘bo-llibres’ destinats als alumnes d’Educació Infantil i Educació Primària de la localitat. Els beneficiaris percebran una ajuda econòmica de 40 euros per a l’adquisició de llibres de text d’ús obligatori i material didàctic per al curs acadèmic 2014-2015.

Aquesta és la quarta vegada que des del Consistori es posa en marxa aquesta iniciativa que persegueix ajudar les famílies del municipi a sufragar les despeses derivades de l’adquisició dels materials bàsics per a l’estudi i la formació dels educands. La dotació pressupostària disponible per a la prestació d’aquesta ajuda ha ascendit fins els 9.040 euros.

En total, han estat 228 sol·licituds presentades, de les quals s’han resolt favorablement 226. Aquest fet suposa que un 99% de les peticions realitzades seran ateses amb la prestació econòmica en matèria d’educació.

L’alcalde de la localitat, Evarist Aznar, ha manifestat que amb el lliurament dels ‘bo-llibres’ “es fa efectiu un dels compromisos adquirits per part de l’actual equip de govern local de destinar recursos públics a facilitar l’adquisició de material didàctic bàsic». Així mateix, el primer edil ha posat en valor «el suport» que suposa aquesta ajuda per a moltes famílies de la Llosa tenint en compte «la conjuntura econòmica en què ens trobem en l’actualitat«, ha indicat.

Foto: http://escolapiasgandia.org