Mercat solidari a la Llosa de Ranes

S’han recollit 200 kilos en productes bàsics per a les persones necessitades del municipi

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes va celebrar un mercat solidari amb el propòsit de recollir aliments i productes bàsics no peribles que es destinaran a ajudar els veïns més necessitats del municipi.

Els participants en la iniciativa varen intercanviar productes alimentaris i d’higiene personal per articles artesanals i manualitats realitzades pels participants en un taller municipal d’intervenció amb persones amb discapacitat i risc d’exclusió social desenvolupat per la mateixa àrea de Serveis Socials del consistori. Entre les propostes objecte de l’intercanvi es trobaven collars, indicadors de pàgines o moneders, entre d’altres.

La jornada va servir, a més, per donar a conèixer el programa d’intervenció desenvolupat amb aquest col·lectiu i sensibilitzar els veïns sobre les seues capacitats.

En total varen ser més de 200 els quilos en aliments i productes bàsics i d’higiene personal recollits al llarg d’aquesta jornada solidària que va comptar amb la participació d’un nombre significatiu de donants. Entre els participants, alumnes del CEIP Crist del Miracle i del SES de la Llosa de Ranes, així com representants de diferents col·lectius i associacions locals.