Medalla de plata al mèrit esportiu per a l’entrenador de l’Escola de Taekwondo de l’Olleria

Fernando Arjona Gil mostra la seua alegria per aquest premi

El Taekwondo ollerià continua donant alegries esta vegada de la mà de l’entrenador i coordinador de l’Escola Esportiva de Taekwondo de l’Olleria, Fernando Arjona Gil, a qui la Federació Espanyola de Taekwondo ha atorgat la medalla de plata al mèrit esportiu.

El regidor d’Esports, Vicente Oviedo ha destacat “la gran qualitat esportiva i humana de Fernando demostrant una vegada més la gran sort que té el nostre municipi i l’Escola Esportiva de Taekwondo de L’Olleria de comptar amb ell, un gran mestre que ens ha donat una gran alegria amb este reconeixement pel que li felicite i li anime a continuar treballant com fins ara”.

Per la seua banda, Fernando Arjona ha expressat la seua alegria i orgull “per este premi que no esperava i que m’anima a continuar treballant amb il·lusió, amb ganes i amb esforç en este esport, el taekwondo, que tant vull i m’agradaria donar les gràcies a les persones que han pensat en mi per a esta medalla de plata”.

L’acte d’entrega tindrà lloc en la Gala dels Premis Nacionals de la Real Federació Espanyola de Taekwondo el pròxim 2 de maig en la Nucia, en la Ciutat Esportiva ‘Camilo Cano’ aprofitant la celebració de l’XI Campionat d’Europa de Taekwondo Poomsae (tècnica) i l’XI Open Internacional d’Espanya de Taekwondo en combat.

Dades de Fernando Arjona Gil

Fernando Arjona Gil, va nàixer en El Ballestero, Albacete, però es va traslladar a viure a l’Olleria quan comptava amb 1 any d’edat, és coordinador de l’Escola Municipal de Taekwondo de L’Olleria des de 1997 i director del C.D Fernando.

Membre de l’Assemblea General de la comissió delegada nacional i membre del Comité Nacional de Recompenses de Graus de la Real Federació Espanyola de Taekwondo, cinturó negre 6 dan de Taekwondo, cinturó negre 5 dan d’Hapkido. Mestre Nacional de Taekwondo, i membre de la junta directiva de la Federació de Taekwondo de la CV.

A més, és diplomat en osteopatia, dietètica i nutrició i en quiromassatge esportiu i terapèutic.