Matraca Teatre de l’Olleria estrena «De París no venen»

Les representacions tindran lloc este cap de setmana al Cine Goya

El grup Matraca Teatre, format per joves artistes de L’Olleria, interpretarà este cap de setmana «De París no venen», una obra composta pels propis integrants del grup. Iniciativa i talent es fusionen en estos joves que, amb paciència i il·lusió, han creat des de la improvisació les escenes i sketch que formen el conjunt de la funció.

Matraca Teatre està format per 14 ollerians, sis xics i huit xiques. No és la primera obra que interpreten al poble. Van debutar com a grup el març de 2011 amb una representació en commemoració del dia de la dona. Al setembre del mateix any van delectar al públic assistent al Teatre-Cine Goya amb la representació de Carnaval.

Ara van més enllà i oferiran una obra pròpia el divendres 13, dissabte 14 i diumenge 15 de juliol. A més, els que es perden les sessions d’este cap de setmana, tindran l’oportunitat d’assistir el dia 29 a l’última sessió. Els propis integrants de Matraca defineixen l’obra com a “diferent, divertida, nostàlgica i per a tots els públics”. El regidor de cultura, Jesús Engo, ha manifestat que “l’ajuntament recolza al grup Matraca Teatre, ja que impulsen l’activitat cultural i demostren que, amb il·lusió i compromís, es poden aconseguir resultats molt bons. És un orgull acollir al poble una representació teatral creada per joves del L’Olleria”.

Vicent Domingo, el director de «De París no venen» ha animat el poble de L’Olleria a assistir a la funció, ja que està representada per «actors joves amb molta il·lusió i que realitzen un treball propi de professionals». Sobre la temàtica de l’obra, ha expressat que els actors «representaran situacions típiques dels primers anys de vida d’una persona des dels moments previs a la fecundació fins a l’arribada de la seua adolescència. Tot això de forma còmica, transformant-se en xiquets i comportant-se com a tal».

Amb una duració aproximada d‘una hora i mitja, els interessats en disfrutar d’esta obra poden adquirir les entrades per 5 euros a la taquilla del teatre una hora abans de cada funció o directament de qualsevol membre del grup. Els horaris de les sessions són a les 22:30 hores el divendres i el dissabte i a les 20:00 hores el diumenge. La representació del diumenge 29 també serà a les 20:00 hores.