Maria Ros i Celia Sanz es converteixen en les noves regines Major i Infantil de la Font

El teatre Joan de Joanes va acollir dissabte la presentació de les regines

La Font de la Figuera va presentar el passat dissabte a les noves Regines de la Dansà del 2013, junt a la seva Cort d’Honor. Maria Ros Jordà, de 23 anys, va ser proclamada oficialment Regina Major de la Dansà i la xiqueta Celia Sanz Tormo, de 10 anys, Regina Infantil de la mateixa.

A este acte li seguiren tres dies més de festa. El diumenge va tenir lloc la pujada al Capurutxo i el dilluns una verbena popular a la plaça Major a càrrec de l’orquestra «Mònaco» (subvencionada per SARC-Diputació).

Hui dimarts, festa del Santíssim Crist dels Afligits, hi haurà una diana a càrrec de la S.M. La Lira Fontiguerense, una missa en honor al patró de la població i una mascletà a càrrec de la pirotècnia Aitana completaran el matí. I a la vesprada se celebrarà una solemne processó al Crist dels Afligits.

El regidor de festes, Vicente Calatayud, ha mostrat el seu desig de poder «fer unes festes ajustant-nos al pressupost però sense deixar de ser inoblidables per a tots els veïns de la població. Vull agrair la tasca de totes aquelles persones que s’esforcen per organitzar estes festes, especialment a la comissió de festes que, de manera altruista posa el seu afany a intentar que isquen bé».

Tal com ha manifestat el president de la comissió, Andrés Roselló, «en el meu primer any com a president, espere contentar les veïnes, veïns i visitants amb una bona organització dels actes que es desenvoluparan i demostrar la nostra validesa».