Marcuello, del Serra Vernissa, guanya el Trail de La Llosa de Ranes

Xavier Tomàs va aconseguir la tercera posició

Aquest cap de setmana el club Serra Vernissa de Xàtiva ha participat al I Trail de La Llosa de Ranes. Es van realitzar dues proves. La trail llarga de 16km i 860m de desnivell positiu i, la marxa senderista, amb 10km i 450m positius.

Cal destacar la victòria de Francisco Marcuello amb 1h24’. En tercera posició va entrar Xavier Tomàs amb 1h25’. En categoria veterans, Enrique Ballester Reig va ser el 2n i el 23 de la general, i en categoria femenina, Lenu Ochian va ser la 1ª veterana i 2ª fémina absoluta.

En categoria local femenina es van imposar les dos vernisseres Silvia Romero i Àngela Amat. També van participar Salvador Torres, David Pajares, David López, Elo López, Jordi Gil, Juan Vicente Descals, Sergio Llinares, Flavia Orz, Esther Piqueras, Yani Dimitrova, Kike Ballester Sala, Jorge Mateu, Javier García, José Maria Artes i Sara Martínez.

Una altra part del club va participar a la XVIII Marató i Mitja marató d’Espadà. Cal destacar la 7a posició d’Abe Orquin va entrar en 7a posició. També van participar Eloy Fernández, Ana Díaz, Ruben Climent, Guillem Duet, Alberto Rosa, Boro Hernández, Roberto Martínez, Calo Palma, David Rodenas, Sergi Simó, Jose Pérez, Kike Díez i Carlos Horcajada.

Per últim cal destacar que el club està ultimant els detalls per la I Cursa de Muntanya que organitzarà el 13 de març, la Perimetrail RETT a la Serra Vernissa, la qual compta ja amb més de 125 inscrits entre les 3 proves quan encara falta un més per a la cursa. Hi haurà una Trail llarga de 21km i +1700m, un Sprinttrail de 12km i +650 i una Marxa Senderista de 10km i +500m. En total seran 4 els avituallaments. El límit total de participants serà de 975 i la cursa té una finalitat benèfica per la Investigació de la Síndrome de RETT. Es pot trobar tota la informació a la web del club www.serravernissa.com