Marco Peñalver, David Siles i Andrés Climent competiran en el Campionat d’Espanya Sub-19

Diumenge que ve es disputa a Xàtiva l’última jornada de la Lliga Autonòmica de Clubs

Torrejón d’Ardoz (Madrid), va acollir entre 6 al 8 de maig la competició més important del calendari nacional, el Campionat d’Espanya Absolut on van estar presents els millors jugadors d’Espanya. En esta ocasió no van brillar els jugadors de la Comunitat, encara que algunes encontres es van perdre molt ajustats; pel que fa a les classificacions finals dels jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- participants cal destacar la caiguda en quarts de final en individual masculí de Marco Peñalver que es classificava en octava posició; en dobles femení Inma Aparicio / Ana Ferrer van ser quintes al perdre en quarts davant de les Campiones, Noelia Jiménez / Paula Rodríguez., per la seua banda Sandra Chirlaque / Laura Samaniego, de Xàtiva / Alacant, en quarts perdien a tres sets; finalment en dobles mixtos Sandra Chirlaque / Vicente Martínez, de Xàtiva / Pitius, van ser quintos, al perdre en quarts de final davant de la parella que finalment es proclamaria campiona, Yoana Martínez / Ernesto Velásquez.

L’agenda esportiva para en pròxim cap de setmana inclou:

En A Corunya, en el Pavelló del Club del Mar, es disputarà entre el 13 al 15 de maig, el Campionat d’Espanya Sub-19, que compta amb la presència dels millors jugadors nacionals i entre ells els representants de la Comunitat Valenciana, Marco Peñalver, David Siles i Andrés Climent participaren representant al Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-.

En el Pavelló Municipal d’El Campello tindrà lloc dissabte que ve dia 14 una concentració Autonòmica, amb els preseleccionats Sub-15 i Sub-17, de cara a confeccionar les Seleccions Autonòmiques que assistiren al Campionat d’Espanya en Edat Escolar, que es disputarà a Pamplona del 26 al 30 de juny.

Finalment diumenge que ve dia 15, entre les 09:00 h. a 16:00 h., el Pavelló Municipal de Xàtiva serà la seu de la tercera i ultima Jornada de la Lliga Autonòmica de Clubs. Les classificacions ajustades, donen peu a pensar que fins a última hora no es van a conéixer els campions autonòmics, per la qual cosa la competició es preveu molt disputada.