Màgia i il·lusió per a Meritxell Laso

La presentació de la Fallera Major Infantil de Xàtiva va ser el diumenge 29 de gener al Gran Teatre

Poc després de les sis de la vesprada, va començar l’exaltació oficial de la fallereta major de Xàtiva. La falla Gregorio Molina- Pare Claret va ser l’encarregada de realitzar l’apropòsit anomenat “El Gran Circ”, que ficaren en escena les vivències de les persones que treballen en el circ i els problemes de l’amo per mantenir el circ obert i no deixar als més menuts sense la il·lusió del circ.

La presentadora de l’acte va ser la fallera de Sant Jaume, María Beltrán. Les dames de la fallera major infantil, desfilaren entre les butaques del Gran Teatre. Paula Laso, Reyes Camarasa, Yaiza Granazo i Celia Martinez anaren fins l’escenari on el president de la Junta Local Fallera, Javier García Paños, els imposava la banda acreditativa.

Finalment, va arribar el moment més esperat de la vesprada, quan tot el públic es ficava en peu per rebre la Fallera Major Infantil de Xàtiva, Meritxell Laso Camarasa. L’alcade de la ciutat i president nat de la Junta Local Fallera, Alfonso Rus, li atorgà la banda i l’anell que acreditaven Meritxell com a Fallera Major Infantil de la ciutat.

A continuació, les Falleres Majors Infanitils i presidents de cada comissió, desfilaren fins l’escenari per acompanyar Meritxell en aquest dia tan especial.

La comissió de la Fallera Major Infantil, la falla Gregorio Molina – Pare Claret, fa fer entrega d’un centre de flors a Meritxell, i la resta de comissions un altre centre floral.

Meritxell Laso va rebre la visita de la Fallera Major, Laura Caballero i Fallera Major Infantil, Carmen Monzonís de Valencia 2011, la Festera de Gràcia Infantil de Canals, la Fallera major infantil de Denia, la fallera major infantil de Gandia i la fallera major infantil de Riba-Roja.

La mantenidora de l’acte va ser Carmen Monzonís, Fallera Major Infantil de València 2011. Carmen va contar les seues vivències com a fallera major infantil de València, i va aconsellar a Meritxell i la seua cort d’honor que gaudiren al màxim de cada acte i de la festa.

L’acte finalitzà amb l’Himne Oficial de la Comunitat.

Galería de Imágenes Patrocinada por : Carrusel

[nggallery id=468]

Un comentario sobre “Màgia i il·lusió per a Meritxell Laso”

  1. Vaya falla de artistas que buenos son me pude reir mas con el hombre forzudo y los pallasos??bueno con todos en general pero esque hay varios que repiten todos los años y la verdad que me gustan mucho, siempre voy a ver la presentacion de esta falla i antes tambien las de la falla del raval.seguid así!!

Los comentarios están cerrados.